Voor 4 personen:
Verwarm de oven op 180°C.
Verhit de olijfolie in een ovenvaste stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de tikka masala en het chilipoeder toe. Giet er de tomatenpulp bij en laat zachtjes pruttelen.
Meng het maiszetmeel met een beetje sojasaus in een potje apart. Giet dit in de stoofpan en voeg de rest van de sojasaus toe. Meng alles onder elkaar en laat nogmaals 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
Vul een kookpot voor de helft met water en breng aan de kook.
Verdeel de bloemkool in roosjes en doe ze in het kokende water. Laat 5 minuten koken en giet ze af. Schep de bloemkoolroosjes in de stoofpan, meng en zet het deksel op de pan. Schuif 30 min. in de oven.
Kook de rijst volgens de instructies. Snipper de lente-ui fijn.
Serveer de rijst met de bloemkool in rode saus. bestrooi alles met gesnipperde lente-uit.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180°C.
Verhit de olijfolie in een ovenvaste stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de tikka masala en het chilipoeder toe. Giet er de tomatenpulp bij en laat zachtjes pruttelen.
Meng het maiszetmeel met een beetje sojasaus in een potje apart. Giet dit in de stoofpan en voeg de rest van de sojasaus toe. Meng alles onder elkaar en laat nogmaals 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
Vul een kookpot voor de helft met water en breng aan de kook.
Verdeel de bloemkool in roosjes en doe ze in het kokende water. Laat 5 minuten koken en giet ze af. Schep de bloemkoolroosjes in de stoofpan, meng en zet het deksel op de pan. Schuif 30 min. in de oven.
Kook de rijst volgens de instructies. Snipper de lente-ui fijn.
Serveer de rijst met de bloemkool in rode saus. bestrooi alles met gesnipperde lente-uit.
Geef een reactie