Voor 2 personen:

 1 meloen
 3 handen vol diepgevroren rood fruit
 3 el griekse yoghurt
 2 el granola (zie recept bij "ontbijt")
 1 handvol blauwe bessen
1

Haal het diepgevroren fruit uit de diepvries. Doe samen met de yoghurt in een blender en blend op de zachtste stand tot een cremerige massa.

2

Snijd de meloen in 2 en verwijder de pitjes. Vul de meloenhelften met het rodenvruchtenijs en werk af met blauwe bessen en granola.

Categorie

Ingrediënten

 1 meloen
 3 handen vol diepgevroren rood fruit
 3 el griekse yoghurt
 2 el granola (zie recept bij "ontbijt")
 1 handvol blauwe bessen

Aanwijzingen

1

Haal het diepgevroren fruit uit de diepvries. Doe samen met de yoghurt in een blender en blend op de zachtste stand tot een cremerige massa.

2

Snijd de meloen in 2 en verwijder de pitjes. Vul de meloenhelften met het rodenvruchtenijs en werk af met blauwe bessen en granola.

Notes

Gevulde meloen met vruchtenijscreme