Voor 2 personen:
Voor de guacemole:
Doe de pel van de ajuin en snijd in stukken. Doe de pel van de acocado en verwijder de pit. Snijde de tomaat in grove stukken en verwijder de pitjes. Doe de ingrediënten in een blender en mix tot een puree.
Voor de hummus:
Doe de pel van de ajuin en snijd in grove stukken. Pel het teentje knoflook. Doe in een blender samen met de andere ingrediënten en mix tot een puree.
Serveer de dips met spelt of volkoren crackers (of als het eens een "cheatertje" mag zijn: met nacho chips)
Ingrediënten
Aanwijzingen
Voor de guacemole:
Doe de pel van de ajuin en snijd in stukken. Doe de pel van de acocado en verwijder de pit. Snijde de tomaat in grove stukken en verwijder de pitjes. Doe de ingrediënten in een blender en mix tot een puree.
Voor de hummus:
Doe de pel van de ajuin en snijd in grove stukken. Pel het teentje knoflook. Doe in een blender samen met de andere ingrediënten en mix tot een puree.
Serveer de dips met spelt of volkoren crackers (of als het eens een "cheatertje" mag zijn: met nacho chips)
Geef een reactie