Voor 2 personen:
 100  gr fijne havermout
 100  gr havermeel (havermout gemalen tot meel)
 1  ei
 2  el honing
 2  tl bakpoeder
 4  el yoghurt
 ½  granaatappel
1
Verwarm de oven voor op 190 graden.
2
Doe het ei samen met de havermout, honing, bakpoeder en het meel in een kom en roer door elkaar tot een beslag.
3
Neem er een kleine taartvorm (liefst springvorm) bij en leg er een vel bakpapier in zodat de randen ook bedekt zijn.
4
Giet het beslag erin en zorg ervoor dat je een kuil hebt door met je vingers het beslag aan de randen op te trekken. Zet 20 minuten in de oven.
5
Haal het uit de oven en laat afkoelen. Doe er nadien yoghurt en granaatappelpitjes in.
CategorieGebak (taartjes, cakes & muffins), Ontbijt
Ingrediënten
 100  gr fijne havermout
 100  gr havermeel (havermout gemalen tot meel)
 1  ei
 2  el honing
 2  tl bakpoeder
 4  el yoghurt
 ½  granaatappel
 
											
				 
									
Geef een reactie