Voor 2 personen:
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Doe het ei samen met de havermout, honing, bakpoeder en het meel in een kom en roer door elkaar tot een beslag.
Neem er een kleine taartvorm (liefst springvorm) bij en leg er een vel bakpapier in zodat de randen ook bedekt zijn.
Giet het beslag erin en zorg ervoor dat je een kuil hebt door met je vingers het beslag aan de randen op te trekken. Zet 20 minuten in de oven.
Haal het uit de oven en laat afkoelen. Doe er nadien yoghurt en granaatappelpitjes in.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Doe het ei samen met de havermout, honing, bakpoeder en het meel in een kom en roer door elkaar tot een beslag.
Neem er een kleine taartvorm (liefst springvorm) bij en leg er een vel bakpapier in zodat de randen ook bedekt zijn.
Giet het beslag erin en zorg ervoor dat je een kuil hebt door met je vingers het beslag aan de randen op te trekken. Zet 20 minuten in de oven.
Haal het uit de oven en laat afkoelen. Doe er nadien yoghurt en granaatappelpitjes in.
Geef een reactie