Voor ca. 10 stuks:
Doe de kokosolie in een koffietas en verwarm 2 minuten in de magnetron tot kokosolie. Het moet vloeibaar zijn.
Meng het meel/ de bloem met het bakpoeder in een kom. Maak nadien een kuiltje in het midden.
Giet de gesmolten kokosolie, vanille extract en de siroop in het kuiltje. Meng alles onder elkaar tot deeg en laat een 3 tal minuten rusten.
Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
Haal vormpjes uit het deeg (of maak bolletjes met een lepel rechtstreeks op het bakpapier (1 el = 1 cookie) en druk plat). Leg de vormpjes op het bakpapier. Bak de koekjes nadien 13 minuten in de oven.
Haal de koekjes uit de oven. Smelt eventueel chocolade au-bain-marie en dep er de koekjes half in. Laat ze nadien afkoelen op het bakpapier op een bord in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de kokosolie in een koffietas en verwarm 2 minuten in de magnetron tot kokosolie. Het moet vloeibaar zijn.
Meng het meel/ de bloem met het bakpoeder in een kom. Maak nadien een kuiltje in het midden.
Giet de gesmolten kokosolie, vanille extract en de siroop in het kuiltje. Meng alles onder elkaar tot deeg en laat een 3 tal minuten rusten.
Verwarm de oven op 180 graden. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
Haal vormpjes uit het deeg (of maak bolletjes met een lepel rechtstreeks op het bakpapier (1 el = 1 cookie) en druk plat). Leg de vormpjes op het bakpapier. Bak de koekjes nadien 13 minuten in de oven.
Haal de koekjes uit de oven. Smelt eventueel chocolade au-bain-marie en dep er de koekjes half in. Laat ze nadien afkoelen op het bakpapier op een bord in de koelkast.
Geef een reactie