Voor 2 personen:

 1 courgette
 100 tomaten passata
 1 rode paprika
 5 trostomaatjes
 1 blikje kikkererwten
 chilipeper, paprikapoeder en oregano
1

Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in blokjes.

2

Verwarm wat kokosolie in een antikleefpan en doe er de kikkererwten in. Bak even op op een medium vuur.

3

Voeg de blokjes courgette en stukjes parika toe. Laat opnieuw even opbakken.

4

Voeg er na een 3 tal minuten de tomaatjes bij.

5

Giet er de passata overheen en voeg flink wat chilipoeder, paprikapoeder en oregano toe. Laat nog even pruttelen en serveer goed heet.

Categorie

Ingrediënten

 1 courgette
 100 tomaten passata
 1 rode paprika
 5 trostomaatjes
 1 blikje kikkererwten
 chilipeper, paprikapoeder en oregano

Aanwijzingen

1

Snijd de paprika in twee en verwijder de zaadjes. Snijd de courgette in blokjes.

2

Verwarm wat kokosolie in een antikleefpan en doe er de kikkererwten in. Bak even op op een medium vuur.

3

Voeg de blokjes courgette en stukjes parika toe. Laat opnieuw even opbakken.

4

Voeg er na een 3 tal minuten de tomaatjes bij.

5

Giet er de passata overheen en voeg flink wat chilipoeder, paprikapoeder en oregano toe. Laat nog even pruttelen en serveer goed heet.

Notes

Hot salsa courgette paprika en tomaat