Voor 2 personen:
Meng in een kom de meel met het ei, de bakpoeder, de karnemelk en kaneel/speculooskruiden tot een beslag.
Schep wat kokosolie in een koekenpan en laat warm worden op een hoog vuur. Verlaag het vuur een beetje en schep met een kleine pollepel een beetje van het beslag in de pan. Bak beide zijden goudbruin tot een pannenkoekje. Herhaal tot al het beslag op is.
Serveer de pannenkoeken met de toppings naar keuze. Ik vind ze heerlijk met wat agave honing, chiazaden en vers fruit
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng in een kom de meel met het ei, de bakpoeder, de karnemelk en kaneel/speculooskruiden tot een beslag.
Schep wat kokosolie in een koekenpan en laat warm worden op een hoog vuur. Verlaag het vuur een beetje en schep met een kleine pollepel een beetje van het beslag in de pan. Bak beide zijden goudbruin tot een pannenkoekje. Herhaal tot al het beslag op is.
Serveer de pannenkoeken met de toppings naar keuze. Ik vind ze heerlijk met wat agave honing, chiazaden en vers fruit
Geef een reactie