Voor 2 personen:
200 g kikkererwten in blik (uitgelekt gewicht)
3 el tomatenpuree
1 pakje vegan chicken spiesjes of stukjes(Sofine)
12 champignons
rozemarijn, olijfolie, peper en Himalaya zout
Optioneel: 2 el pijnboompitjes
1
Doe wat olijfolie op een grilpan en verhit het vuur op medium stand. Grill de vegan kipspiesjes of stukjes op de grilpan. Snijd ondertussen de champignons in 2. Grill ze mee op de grilpan.
2
Doe de kikkererwten (uitgelekt) samen met de tomatenpuree, 4 el olijfolie, wat rozemarijn, peper en zout in een kom. Mix of blend tot een dikke puree.
3
Dresseer het bord met de kikkererwtenpuree, de kipspiesjes of stukjes en de gegrilde champignons. Werk eventueel af met wat pijnboompitjes. ENJOY!
CategorieLunch
Ingrediënten
200 g kikkererwten in blik (uitgelekt gewicht)
3 el tomatenpuree
1 pakje vegan chicken spiesjes of stukjes(Sofine)
12 champignons
rozemarijn, olijfolie, peper en Himalaya zout
Optioneel: 2 el pijnboompitjes
Geef een reactie