Voor 4 personen: 




Hapje van kroepoek met boursin-zalmdressing
 1 pakketje boursin zwarte peper
 100 g gerookte zalm
 12 stuks kroepoek
 12 blaadjes verse munt
Gevulde oven-baked boschampignon met boursin
 12 grote boschamignons
 ½ pakketje boursin (sjalot en bieslook)
 1 appelsien (enkel zeste nodig)
Gevulde dadel met boursin
 12 dadels (pitloos)
 ½ pakketje boursin (sjalot en bieslook)

Hapje van kroepoek met boursin-zalmdressing
1

Snipper de gerookte zalm fijn. Meng in een kommetje de helft van de boursin met de stukjes zalm. Doe op elke kroepoek een kleine eetlepel van de boursin-zalmdressing en werk af met een muntblaadje.

Gevulde oven-baked boschampignon met boursin
2

Verwarm de oven op 200 graden. Hol de champignons uit. Zet voor 8 minuten in de warme oven. Haal ze eruit en vul ze met de boursin. Besprenkel met appelsienzeste.

Gevulde dadel met boursin
3

Snijd de dadels net tot aan de pit in twee. Verwijder de pit. Duw wat boursin in de dadels.
Serveer.



Ingrediënten

Hapje van kroepoek met boursin-zalmdressing
 1 pakketje boursin zwarte peper
 100 g gerookte zalm
 12 stuks kroepoek
 12 blaadjes verse munt
Gevulde oven-baked boschampignon met boursin
 12 grote boschamignons
 ½ pakketje boursin (sjalot en bieslook)
 1 appelsien (enkel zeste nodig)
Gevulde dadel met boursin
 12 dadels (pitloos)
 ½ pakketje boursin (sjalot en bieslook)

Aanwijzingen

Hapje van kroepoek met boursin-zalmdressing
1

Snipper de gerookte zalm fijn. Meng in een kommetje de helft van de boursin met de stukjes zalm. Doe op elke kroepoek een kleine eetlepel van de boursin-zalmdressing en werk af met een muntblaadje.

Gevulde oven-baked boschampignon met boursin
2

Verwarm de oven op 200 graden. Hol de champignons uit. Zet voor 8 minuten in de warme oven. Haal ze eruit en vul ze met de boursin. Besprenkel met appelsienzeste.

Gevulde dadel met boursin
3

Snijd de dadels net tot aan de pit in twee. Verwijder de pit. Duw wat boursin in de dadels.
Serveer.

Notes

Last minute kersthapjes