Voor 4 personen:
Kook de macaroni al dente in water met zout (volg de aanwijzingen op de verpakking). Giet af en spoel onder koud water en doe in een grote kom.
Maak eerst de dressing: meng kwark, mayonaise en mosterd in een kommetje. Voeg de witte wijn azijn toe en kruid met peper en zout. Hak de basilicum/dille fijn en voeg toe. Meng door elkaar.
Snijd de komkommer in kleine blokjes. Pel de ui en snipper fijn. Verwijder zaden en zaadlijsten van de paprika en snijd in kleine blokjes. Giet de maïs af.
Voeg de komkommer, paprika, rode ui en mais toe aan de pasta. Roer de dressing eronder. Serveer deze heerlijke salade bij je bbq of bij een stukje vlees gebakken op de pan!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de macaroni al dente in water met zout (volg de aanwijzingen op de verpakking). Giet af en spoel onder koud water en doe in een grote kom.
Maak eerst de dressing: meng kwark, mayonaise en mosterd in een kommetje. Voeg de witte wijn azijn toe en kruid met peper en zout. Hak de basilicum/dille fijn en voeg toe. Meng door elkaar.
Snijd de komkommer in kleine blokjes. Pel de ui en snipper fijn. Verwijder zaden en zaadlijsten van de paprika en snijd in kleine blokjes. Giet de maïs af.
Voeg de komkommer, paprika, rode ui en mais toe aan de pasta. Roer de dressing eronder. Serveer deze heerlijke salade bij je bbq of bij een stukje vlees gebakken op de pan!
Geef een reactie