Voor 4 personen als hapje of voor 1 persoon als lunch:
Verwarm de oven op 200 graden.
Pel en snipper de sjalot en de look fijn. Snijd de zalm in fijne snippers.
Verwarm wat olijfolie in een wokpan en bak de sjalot en look kort op. Voeg de spinazie toe en laat slenken op middelhoog vuur. Voeg nu de room en de kruidenkaas toe. Verhoog het vuur en laat 5 minuten pruttelen. Voeg nu als laatste de zalmsnippers, peper en zout toe. Roer onder elkaar. Zet het vuur dan uit.
Doe eerst een klein beetje van de saus in een ovenschaal (dit vermijd dat de lasagnevellen tegen de ovenschaal kleven). Leg hierop 2 lasagnevellen. Bestrijk met 1/2 van de saus. Verdeel dan nogmaals 2 lasagnevellen over de saus. Giet hierop de overige helft van de saus. Werk af met de Parmezaanse kaas en laat 35 minuten bakken in de oven.
Snijd in kleine vierkanten en geniet van het lasagnehapje!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Pel en snipper de sjalot en de look fijn. Snijd de zalm in fijne snippers.
Verwarm wat olijfolie in een wokpan en bak de sjalot en look kort op. Voeg de spinazie toe en laat slenken op middelhoog vuur. Voeg nu de room en de kruidenkaas toe. Verhoog het vuur en laat 5 minuten pruttelen. Voeg nu als laatste de zalmsnippers, peper en zout toe. Roer onder elkaar. Zet het vuur dan uit.
Doe eerst een klein beetje van de saus in een ovenschaal (dit vermijd dat de lasagnevellen tegen de ovenschaal kleven). Leg hierop 2 lasagnevellen. Bestrijk met 1/2 van de saus. Verdeel dan nogmaals 2 lasagnevellen over de saus. Giet hierop de overige helft van de saus. Werk af met de Parmezaanse kaas en laat 35 minuten bakken in de oven.
Snijd in kleine vierkanten en geniet van het lasagnehapje!
Geef een reactie