Voor 2 personen:

 1 aubergine
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 1 ajuin
 2 zalmfilets
 peper en zout
 olijfolie
1

Verwarm de oven voor op de grillstand op 200 graden.

2

Snijd de aubergine, de rode en de gele paprika, de ajuin in stukjes. Doe in een ovenschaal en giet er wat olijfolie overheen. Zet de groentjes in de oven op de grillstand en laat 20 à 25 min grillen.

3

Bak de vis op het vel op een laag vuur in een koekenpan in een eetlepel olijfolie.

4

Dresseer de gegrilde groentjes samen met de zalm op borden en serveer met citroen.

Categorie

Ingrediënten

 1 aubergine
 1 rode paprika
 1 gele paprika
 1 ajuin
 2 zalmfilets
 peper en zout
 olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op de grillstand op 200 graden.

2

Snijd de aubergine, de rode en de gele paprika, de ajuin in stukjes. Doe in een ovenschaal en giet er wat olijfolie overheen. Zet de groentjes in de oven op de grillstand en laat 20 à 25 min grillen.

3

Bak de vis op het vel op een laag vuur in een koekenpan in een eetlepel olijfolie.

4

Dresseer de gegrilde groentjes samen met de zalm op borden en serveer met citroen.

Notes

Op vel gebakken zalm met gegrilde groentjes