Voor 2 personen:




 1 mango
 1 banaan
 2 handen blauwe bessen
 3 el kokosbloemsemsuiker
 3 el agavesiroop
 5 el gepofte spelt of granola
 50 g donkere chocolade

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Schil de mango en verwijder de pit. Snijd in maantjes. Pel de banaan en snijd in grove stukken.
Hak de chocolade grof.

3

Doe de mango, blauwe bessen, banaan, gepofte spelt (of granola) in een ovenschaal. Besprenkel met kokosbloesemsuiker. Verdeel de stukjes donkere chocolade eroverheen en besprenkel met de agavesiroop. Zet 30 minuten in de oven. Hou het goed in het oog. Is de chocolade aan het verbranden? Even omroeren! Indien niet dan gewoon laten. Uit de oven halen en warm serveren is het lekkerste.

4

Serveer bij yoghurt, pannenkoekjes of ook lekker bij vanille-ijs!



Ingrediënten

 1 mango
 1 banaan
 2 handen blauwe bessen
 3 el kokosbloemsemsuiker
 3 el agavesiroop
 5 el gepofte spelt of granola
 50 g donkere chocolade

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Schil de mango en verwijder de pit. Snijd in maantjes. Pel de banaan en snijd in grove stukken.
Hak de chocolade grof.

3

Doe de mango, blauwe bessen, banaan, gepofte spelt (of granola) in een ovenschaal. Besprenkel met kokosbloesemsuiker. Verdeel de stukjes donkere chocolade eroverheen en besprenkel met de agavesiroop. Zet 30 minuten in de oven. Hou het goed in het oog. Is de chocolade aan het verbranden? Even omroeren! Indien niet dan gewoon laten. Uit de oven halen en warm serveren is het lekkerste.

4

Serveer bij yoghurt, pannenkoekjes of ook lekker bij vanille-ijs!

Notes

Ovengebakken fruit met gepofte spelt en donkere chocola