Voor 2 personen:

 2 pastinaken
 1 aardappel
 300 gr kippenreepjes
 ½ courgette
 1 potje maïs
 geraspte kaar/ mozzarella
 oregano en muskaatnoot
1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Schil de aardappel en de pastinaken met een dunschiller. Snijd ze in stukken en kook samen in een pot water gedurende 15 minuten.

3

Bak ondertussen op een andere pan de kippenreepjes in wat cocosvet. Giet de aardappel-pastinaken af en plet tot puree en kruid af met muskaatnoot.

4

Leg onderaan een ovenschaal de kippenreepjes. Snijd de courgette in schijfjes en bedekt de kippenblokjes met de helft van de courgetteschijfjes. Strooi er wat maïs overheen en bedek met alle puree. Kruid af met oregano. Herhaal terug kip/courgette/maïs en werk af met kaas of mozzarella.

5

Zet 30 min in de oven. Smakelijk!

Ingrediënten

 2 pastinaken
 1 aardappel
 300 gr kippenreepjes
 ½ courgette
 1 potje maïs
 geraspte kaar/ mozzarella
 oregano en muskaatnoot

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Schil de aardappel en de pastinaken met een dunschiller. Snijd ze in stukken en kook samen in een pot water gedurende 15 minuten.

3

Bak ondertussen op een andere pan de kippenreepjes in wat cocosvet. Giet de aardappel-pastinaken af en plet tot puree en kruid af met muskaatnoot.

4

Leg onderaan een ovenschaal de kippenreepjes. Snijd de courgette in schijfjes en bedekt de kippenblokjes met de helft van de courgetteschijfjes. Strooi er wat maïs overheen en bedek met alle puree. Kruid af met oregano. Herhaal terug kip/courgette/maïs en werk af met kaas of mozzarella.

5

Zet 30 min in de oven. Smakelijk!

Notes

Ovenschotel van pastinaak, courgette en kip