Voor +- 8 à 10 porties:
Hak de noten grof.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de havervlokken toe en roerbak kort. Voeg de gehakte noten toe en roerbak nogmaals 3 minuten. Voeg nu de pompoenpitten, amandelschaafsel, agavesiroop, kaneel, speculaaskruiden en zout toe. Roerbak alles nog eens gedurende 8 minuten krokant.
Serveer met zelfgekozen fruit en yoghurt.
TIP: maak meteen een grote hoeveelheid van de granola en doe ze in een afsluitbare pot! 8 weken houdbaar, als je het telkens goed afsluit.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Hak de noten grof.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de havervlokken toe en roerbak kort. Voeg de gehakte noten toe en roerbak nogmaals 3 minuten. Voeg nu de pompoenpitten, amandelschaafsel, agavesiroop, kaneel, speculaaskruiden en zout toe. Roerbak alles nog eens gedurende 8 minuten krokant.
Serveer met zelfgekozen fruit en yoghurt.
TIP: maak meteen een grote hoeveelheid van de granola en doe ze in een afsluitbare pot! 8 weken houdbaar, als je het telkens goed afsluit.
Geef een reactie