Voor +- 8 à 10 porties:




 4 grote el havervlokken
 3 el pompoenpitten
 3 el amandelschaafsel
 1 groot handvol pecannoten
 1 groot handvol amandelnoten
 2 el agavesiroop
 1 tl kaneel, 1 tl speculaaskruiden, snufje zout
 2 el olijfolie

1

Hak de noten grof.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de havervlokken toe en roerbak kort. Voeg de gehakte noten toe en roerbak nogmaals 3 minuten. Voeg nu de pompoenpitten, amandelschaafsel, agavesiroop, kaneel, speculaaskruiden en zout toe. Roerbak alles nog eens gedurende 8 minuten krokant.

3

Serveer met zelfgekozen fruit en yoghurt. 

4

TIP: maak meteen een grote hoeveelheid van de granola en doe ze in een afsluitbare pot! 8 weken houdbaar, als je het telkens goed afsluit.



Categorie,

Ingrediënten

 4 grote el havervlokken
 3 el pompoenpitten
 3 el amandelschaafsel
 1 groot handvol pecannoten
 1 groot handvol amandelnoten
 2 el agavesiroop
 1 tl kaneel, 1 tl speculaaskruiden, snufje zout
 2 el olijfolie

Aanwijzingen

1

Hak de noten grof.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de havervlokken toe en roerbak kort. Voeg de gehakte noten toe en roerbak nogmaals 3 minuten. Voeg nu de pompoenpitten, amandelschaafsel, agavesiroop, kaneel, speculaaskruiden en zout toe. Roerbak alles nog eens gedurende 8 minuten krokant.

3

Serveer met zelfgekozen fruit en yoghurt. 

4

TIP: maak meteen een grote hoeveelheid van de granola en doe ze in een afsluitbare pot! 8 weken houdbaar, als je het telkens goed afsluit.

Notes

Panbaked granola