Voor 2 pizza's:
Verwarm de oven op 220 graden.
Maak eerst de saus. Snijd 1 tomaat in grove stukken. Pel de look en snijd grof.
Doe de ingrediënten voor de saus in een kookpot en kook 10 minuten op middelhoog vuur. Roer geregeld. Mix tot een dikke brij met staafmixer of blender.
Snijd de tomaat en geitenkaas in dunne schijfjes. Pel de ui en snijd in ringen.
Bak de pizzabodem 3 minuten apart in de oven.
Bedek de pizzabodem met de saus, de schijfjes tomaat, geitenkaas en rode ui. Werk af met de honing en de nootjes.
Zet de pizzabodems 10 minuten in de oven.
⭐️Enjoy!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 220 graden.
Maak eerst de saus. Snijd 1 tomaat in grove stukken. Pel de look en snijd grof.
Doe de ingrediënten voor de saus in een kookpot en kook 10 minuten op middelhoog vuur. Roer geregeld. Mix tot een dikke brij met staafmixer of blender.
Snijd de tomaat en geitenkaas in dunne schijfjes. Pel de ui en snijd in ringen.
Bak de pizzabodem 3 minuten apart in de oven.
Bedek de pizzabodem met de saus, de schijfjes tomaat, geitenkaas en rode ui. Werk af met de honing en de nootjes.
Zet de pizzabodems 10 minuten in de oven.
⭐️Enjoy!
Geef een reactie