Voor 2 pizza's: 




Voor de pizza:
 2 paprika crust pizzabodems van magioni
Voor de pizzasaus:
 1 tomaat
 1 teentje look
 2 el bloem
 50 g geitenkaas (rol)
 scheutje balsamicoazijn
 zout, peper en tijm
Pizzatoppings:
 1 tomaat
 1 rode ui
 75 g geitenkaas (rol)
 2 el vloeibare honing of agavesiroop
 Optioneel: handvol pistachenootjes

1

Verwarm de oven op 220 graden.

2

Maak eerst de saus. Snijd 1 tomaat in grove stukken. Pel de look en snijd grof.
Doe de ingrediënten voor de saus in een kookpot en kook 10 minuten op middelhoog vuur. Roer geregeld. Mix tot een dikke brij met staafmixer of blender.

3

Snijd de tomaat en geitenkaas in dunne schijfjes. Pel de ui en snijd in ringen.

4

Bak de pizzabodem 3 minuten apart in de oven.

5

Bedek de pizzabodem met de saus, de schijfjes tomaat, geitenkaas en rode ui. Werk af met de honing en de nootjes.
Zet de pizzabodems 10 minuten in de oven.

⭐️Enjoy!



Categorie,

Ingrediënten

Voor de pizza:
 2 paprika crust pizzabodems van magioni
Voor de pizzasaus:
 1 tomaat
 1 teentje look
 2 el bloem
 50 g geitenkaas (rol)
 scheutje balsamicoazijn
 zout, peper en tijm
Pizzatoppings:
 1 tomaat
 1 rode ui
 75 g geitenkaas (rol)
 2 el vloeibare honing of agavesiroop
 Optioneel: handvol pistachenootjes

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 220 graden.

2

Maak eerst de saus. Snijd 1 tomaat in grove stukken. Pel de look en snijd grof.
Doe de ingrediënten voor de saus in een kookpot en kook 10 minuten op middelhoog vuur. Roer geregeld. Mix tot een dikke brij met staafmixer of blender.

3

Snijd de tomaat en geitenkaas in dunne schijfjes. Pel de ui en snijd in ringen.

4

Bak de pizzabodem 3 minuten apart in de oven.

5

Bedek de pizzabodem met de saus, de schijfjes tomaat, geitenkaas en rode ui. Werk af met de honing en de nootjes.
Zet de pizzabodems 10 minuten in de oven.

⭐️Enjoy!

Notes

Paprikapizza met geitenkaas, tomaat, rode ui en honing