Voor 2 personen:



 1 zakje (volkoren) parelcouscous (75g)
 150 ml plantaardige melk Ik gebruik alpro oats
 2 el plantaardige yoghurtIk gebruik alpro oats
 1 tl speculooskruiden of kaneel
 rode bessen of ander fruit als topping

1

Doe water in een kookpot en leg er het zakje couscous in zodat het helemaal onder water ligt. Kook de couscous ongeveer 7 minuten gaar. Giet het water af, laat het zakje uitlekken en snijd het zakje open. Giet de parelcouscous in de kookpot voeg 150ml melk toe en verwarm het vuur terug op de hoogste stand. Kook de couscous in de melk nog gedurende 4 minuten a roerend gaar zodat het een dik papje wordt (voeg indien nodig nog wat melk toe). Zet het vuur uit, voeg de speculaaskruiden (of kaneel) en de yoghurt toe toe en roer onder elkaar. Serveer met fruit naar keuze.



Ingrediënten

 1 zakje (volkoren) parelcouscous (75g)
 150 ml plantaardige melk Ik gebruik alpro oats
 2 el plantaardige yoghurtIk gebruik alpro oats
 1 tl speculooskruiden of kaneel
 rode bessen of ander fruit als topping

Aanwijzingen

1

Doe water in een kookpot en leg er het zakje couscous in zodat het helemaal onder water ligt. Kook de couscous ongeveer 7 minuten gaar. Giet het water af, laat het zakje uitlekken en snijd het zakje open. Giet de parelcouscous in de kookpot voeg 150ml melk toe en verwarm het vuur terug op de hoogste stand. Kook de couscous in de melk nog gedurende 4 minuten a roerend gaar zodat het een dik papje wordt (voeg indien nodig nog wat melk toe). Zet het vuur uit, voeg de speculaaskruiden (of kaneel) en de yoghurt toe toe en roer onder elkaar. Serveer met fruit naar keuze.

Notes

parelcouscouspap