Voor 2 personen:
Doe water in een kookpot en leg er het zakje couscous in zodat het helemaal onder water ligt. Kook de couscous ongeveer 7 minuten gaar. Giet het water af, laat het zakje uitlekken en snijd het zakje open. Giet de parelcouscous in de kookpot voeg 150ml melk toe en verwarm het vuur terug op de hoogste stand. Kook de couscous in de melk nog gedurende 4 minuten a roerend gaar zodat het een dik papje wordt (voeg indien nodig nog wat melk toe). Zet het vuur uit, voeg de speculaaskruiden (of kaneel) en de yoghurt toe toe en roer onder elkaar. Serveer met fruit naar keuze.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe water in een kookpot en leg er het zakje couscous in zodat het helemaal onder water ligt. Kook de couscous ongeveer 7 minuten gaar. Giet het water af, laat het zakje uitlekken en snijd het zakje open. Giet de parelcouscous in de kookpot voeg 150ml melk toe en verwarm het vuur terug op de hoogste stand. Kook de couscous in de melk nog gedurende 4 minuten a roerend gaar zodat het een dik papje wordt (voeg indien nodig nog wat melk toe). Zet het vuur uit, voeg de speculaaskruiden (of kaneel) en de yoghurt toe toe en roer onder elkaar. Serveer met fruit naar keuze.
Geef een reactie