Voor 2 personen (en een restje voor de volgende dag):
Snijd de broccoli in roosjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Snijd de kippenfilet in stukken en kruid met peper en kippenkruiden. Verwijder de zaden en zaadlijsten van de paprika's en snijd in stukken of snippers.
Kook de linguine gaar zoals omschreven op de verpakking. Voeg de laatste 3 minuten de broccoliroosjes toe aan het water. Verwarm wat olijfolie in een grote wokpan en bak de sjalot glazig. Bak de kip even op zodat het niet meer roze is. Voeg de paprika's toe en laat 2 minuten mee bakken. Voeg dan de tomatenblokjes, bouillon blokje en de geconcentreerde tomatenpuree toe. Roer alles goed onder elkaar en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
Giet de pasta met de broccoli af en voeg toe aan de wokpan. Kruid af met oregano, peper en tijm.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de broccoli in roosjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Snijd de kippenfilet in stukken en kruid met peper en kippenkruiden. Verwijder de zaden en zaadlijsten van de paprika's en snijd in stukken of snippers.
Kook de linguine gaar zoals omschreven op de verpakking. Voeg de laatste 3 minuten de broccoliroosjes toe aan het water. Verwarm wat olijfolie in een grote wokpan en bak de sjalot glazig. Bak de kip even op zodat het niet meer roze is. Voeg de paprika's toe en laat 2 minuten mee bakken. Voeg dan de tomatenblokjes, bouillon blokje en de geconcentreerde tomatenpuree toe. Roer alles goed onder elkaar en laat 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
Giet de pasta met de broccoli af en voeg toe aan de wokpan. Kruid af met oregano, peper en tijm.
Geef een reactie