Voor 2 personen:

 1 romanesco (of brocolli)
 300 gr volkoren pasta
 4 el yoghurt
 sap van 1/2 citroen
 15 mini aardbeien of 10 grote
 kurkuma
1

Kook de pasta 7 minuten al dente gaar in water in een kookpot.

2

Snijd de romanesco in roosjes en kook 3min in een beetje water zodat de romanesco net onder water staat.

3

Giet de pasta en de romanesco af en doe in een pot. Laat even afkoelen.

4

Snijd de aarbeiden ondertussen in twee en verwijder de kroontjes.

5

Voeg de aardbeien, de yoghurt, sap van de citroen en kurkuma toe aan de kom en roer alles onder elkaar.

Categorie

Ingrediënten

 1 romanesco (of brocolli)
 300 gr volkoren pasta
 4 el yoghurt
 sap van 1/2 citroen
 15 mini aardbeien of 10 grote
 kurkuma

Aanwijzingen

1

Kook de pasta 7 minuten al dente gaar in water in een kookpot.

2

Snijd de romanesco in roosjes en kook 3min in een beetje water zodat de romanesco net onder water staat.

3

Giet de pasta en de romanesco af en doe in een pot. Laat even afkoelen.

4

Snijd de aarbeiden ondertussen in twee en verwijder de kroontjes.

5

Voeg de aardbeien, de yoghurt, sap van de citroen en kurkuma toe aan de kom en roer alles onder elkaar.

Notes

Pasta romanesco