Voor 2 personen:
Kook de pasta 7 minuten al dente gaar in water in een kookpot.
Snijd de romanesco in roosjes en kook 3min in een beetje water zodat de romanesco net onder water staat.
Giet de pasta en de romanesco af en doe in een pot. Laat even afkoelen.
Snijd de aarbeiden ondertussen in twee en verwijder de kroontjes.
Voeg de aardbeien, de yoghurt, sap van de citroen en kurkuma toe aan de kom en roer alles onder elkaar.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de pasta 7 minuten al dente gaar in water in een kookpot.
Snijd de romanesco in roosjes en kook 3min in een beetje water zodat de romanesco net onder water staat.
Giet de pasta en de romanesco af en doe in een pot. Laat even afkoelen.
Snijd de aarbeiden ondertussen in twee en verwijder de kroontjes.
Voeg de aardbeien, de yoghurt, sap van de citroen en kurkuma toe aan de kom en roer alles onder elkaar.
Geef een reactie