Voor 1 taart:
Verwarm de oven op 220 graden.
Doe in een kommetje 100 ml lauw water en laat de gelatineblaadjes erin weken.
Rol het deeg uit over een taartbakvorm en prik er gaatjes in met een vork.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in maantjes. Schil de kiwi en snijd in dunne schijfjes.
Nijp de gelatine uit. Doe in een koffietas met 5 el water en zet 15 seconden in de microgolfoven op de hoogste stand. De gelatine moet gesmolten zijn.
Meng in een kommetje de yoghurt met de honing/kokosbloesemsuiker, gesmolten gelatine, room en de kaneel.
Giet het yoghurtmengsel in de taartvorm en smeer open. Verdeel er de perenmaantjes lukraak over en de kiwischijfjes. Zet 40 minuten in de oven. Laat een beetje afkoelen en eet lauw of koud op! 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 220 graden.
Doe in een kommetje 100 ml lauw water en laat de gelatineblaadjes erin weken.
Rol het deeg uit over een taartbakvorm en prik er gaatjes in met een vork.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in maantjes. Schil de kiwi en snijd in dunne schijfjes.
Nijp de gelatine uit. Doe in een koffietas met 5 el water en zet 15 seconden in de microgolfoven op de hoogste stand. De gelatine moet gesmolten zijn.
Meng in een kommetje de yoghurt met de honing/kokosbloesemsuiker, gesmolten gelatine, room en de kaneel.
Giet het yoghurtmengsel in de taartvorm en smeer open. Verdeel er de perenmaantjes lukraak over en de kiwischijfjes. Zet 40 minuten in de oven. Laat een beetje afkoelen en eet lauw of koud op! 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Geef een reactie