Voor 1 taart van ca. 8 stuks:
Verwarm de oven op de hetelucht functie op 165 graden.
Begin met het cakebeslag. Giet het sap van de perziken af. Pureer ze met een vork tot een geprakte massa. Doe alle ingrediënten voor de cake samen in een kom en meng goed door elkaar. Verdeel het cakebeslag over een taartvorm dat je met olie of boter eerst insmeert. Zet even aan de kant.
Snijd de verse perziken in maantjes en verwijder de pit. Verdeel ze overheen het cakebeslag en besprenkel met de siroop en amandelschaafsel (eventueel: hak amandelnoten eerst fijn). Verspreid de kokosbloesemsuiker erover. Zet de cake 50 minuten in de oven.
Zet de deur van de oven open en laat de cake erin afkoelen.
Serveer met een bolletje vanille ijs of eet lekker puur op met nog wat kokosbloesemsuiker on top!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op de hetelucht functie op 165 graden.
Begin met het cakebeslag. Giet het sap van de perziken af. Pureer ze met een vork tot een geprakte massa. Doe alle ingrediënten voor de cake samen in een kom en meng goed door elkaar. Verdeel het cakebeslag over een taartvorm dat je met olie of boter eerst insmeert. Zet even aan de kant.
Snijd de verse perziken in maantjes en verwijder de pit. Verdeel ze overheen het cakebeslag en besprenkel met de siroop en amandelschaafsel (eventueel: hak amandelnoten eerst fijn). Verspreid de kokosbloesemsuiker erover. Zet de cake 50 minuten in de oven.
Zet de deur van de oven open en laat de cake erin afkoelen.
Serveer met een bolletje vanille ijs of eet lekker puur op met nog wat kokosbloesemsuiker on top!
Geef een reactie