Voor 1 portie: 




 50 g havermout
 1 grote tl pindakaas
 100 ml (plantaardige) melk
 70 ml water
 1 tl cacaopoeder
 Snufje zout
Toppings:
 50 g donkere chocolade
 1 el kokosolie
 Verse aardbeien

1

Warm het water op tot het kookpunt in de microgolfoven of in een steelpannetje. Voeg de pindakaas toe en roer goed, zodat de pindakaas vloeibaarder wordt.

2

Meng alle ingrediënten voor de haverpap.

3

Laat een nachtje trekken in de koelkast.

4

Verhit de kokosolie samen met de donkere chocolade in een steelpannetje en blijf roeren tot het gesmolten is. Giet de chocolade in het midden op de overnight oats. Hier kan je kiezen om het warm te houden en meteen op te eten (dan krijg je een zacht hartje van chocolade) of je laat het nog 10 min opstijven in de diepvries (dan krijg je een hard hartje van chocolade)

5

Voeg nadien nog de verse aardbeien toe en genieten maar!



Ingrediënten

 50 g havermout
 1 grote tl pindakaas
 100 ml (plantaardige) melk
 70 ml water
 1 tl cacaopoeder
 Snufje zout
Toppings:
 50 g donkere chocolade
 1 el kokosolie
 Verse aardbeien

Aanwijzingen

1

Warm het water op tot het kookpunt in de microgolfoven of in een steelpannetje. Voeg de pindakaas toe en roer goed, zodat de pindakaas vloeibaarder wordt.

2

Meng alle ingrediënten voor de haverpap.

3

Laat een nachtje trekken in de koelkast.

4

Verhit de kokosolie samen met de donkere chocolade in een steelpannetje en blijf roeren tot het gesmolten is. Giet de chocolade in het midden op de overnight oats. Hier kan je kiezen om het warm te houden en meteen op te eten (dan krijg je een zacht hartje van chocolade) of je laat het nog 10 min opstijven in de diepvries (dan krijg je een hard hartje van chocolade)

5

Voeg nadien nog de verse aardbeien toe en genieten maar!

Notes

Pinda oats met aardbei