Voor 2 cocktails:



 500 ml amandeldrink (alpro)
 200 ml kokosmelk in blik
 1 citroen (ook de rasp!)
 ijsblokjes of crushed ice

1

Rasp de schil van de citroen eraf en vang de rasp op. Snijd de citroen in 2. Snijd 1 partje eraf (snijd dit partje nog eens in 2, zodat je 2 maantjes hebt. Deze zijn voor verrsiering voor de glazen). Verwijder van de rest de schil en de pitjes, zodat je enkel het citroen vruchtvlees overhoudt.

2

Mix met een blender of mixer de kokosmelk, amandelmelk, het citroenvruchtvlees en citroenrasp tot een silky, romige massa. Heb je een shakebeker, shake dan alles nog eens goed voor extra 'creamy' effect. Verdeel ijs over 2 glazen en giet de pinacolada erin. Werk af met de citroenpartjes. ENJOY!!! Bewaren zonder ijsblokken kan 3 dagen in de koelkast.



Ingrediënten

 500 ml amandeldrink (alpro)
 200 ml kokosmelk in blik
 1 citroen (ook de rasp!)
 ijsblokjes of crushed ice

Aanwijzingen

1

Rasp de schil van de citroen eraf en vang de rasp op. Snijd de citroen in 2. Snijd 1 partje eraf (snijd dit partje nog eens in 2, zodat je 2 maantjes hebt. Deze zijn voor verrsiering voor de glazen). Verwijder van de rest de schil en de pitjes, zodat je enkel het citroen vruchtvlees overhoudt.

2

Mix met een blender of mixer de kokosmelk, amandelmelk, het citroenvruchtvlees en citroenrasp tot een silky, romige massa. Heb je een shakebeker, shake dan alles nog eens goed voor extra 'creamy' effect. Verdeel ijs over 2 glazen en giet de pinacolada erin. Werk af met de citroenpartjes. ENJOY!!! Bewaren zonder ijsblokken kan 3 dagen in de koelkast.

Notes

Vegan pinacolada met amandel en citroen