Voor 2 personen:
1 grote rol pizzadeeg of 2 kleine
125 g roomkaas (ik gebruik tomatensmaak)
200 g groene aspergepunten
12 zoete tomaatjes
100 g groene pesto
1 bol burrata
peper en zout
1
Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht).
2
Leg de deegrol op kamertemperatuur en laat even liggen.
Kook de asperges kort beetgaar in water met wat zout gedurende ca. 8 minuten. giet ze af.
3
Snijd de tomaatjes in 2. Giet het sap van de burrata af.
4
Rol het pizzadeeg open. Smeer de roomkaas open. Verdeel de asperges en tomaatjes over de bodem. Scheur de burrata en verspreid overheen de pizza.
5
Zet gedurende 12 à 15 minuten in de oven. OPGEPAST! Het kan snel aanbranden, blijf in de buurt!
CategorieDinner
Ingrediënten
1 grote rol pizzadeeg of 2 kleine
125 g roomkaas (ik gebruik tomatensmaak)
200 g groene aspergepunten
12 zoete tomaatjes
100 g groene pesto
1 bol burrata
peper en zout
Geef een reactie