Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht).
Leg de deegrol op kamertemperatuur en laat even liggen.
Kook de asperges kort beetgaar in water met wat zout gedurende ca. 8 minuten. giet ze af.
Snijd de tomaatjes in 2. Giet het sap van de burrata af.
Rol het pizzadeeg open. Smeer de roomkaas open. Verdeel de asperges en tomaatjes over de bodem. Scheur de burrata en verspreid overheen de pizza.
Zet gedurende 12 à 15 minuten in de oven. OPGEPAST! Het kan snel aanbranden, blijf in de buurt!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht).
Leg de deegrol op kamertemperatuur en laat even liggen.
Kook de asperges kort beetgaar in water met wat zout gedurende ca. 8 minuten. giet ze af.
Snijd de tomaatjes in 2. Giet het sap van de burrata af.
Rol het pizzadeeg open. Smeer de roomkaas open. Verdeel de asperges en tomaatjes over de bodem. Scheur de burrata en verspreid overheen de pizza.
Zet gedurende 12 à 15 minuten in de oven. OPGEPAST! Het kan snel aanbranden, blijf in de buurt!
Geef een reactie