Voor 2 personen: 




 1 doosje kiwibessen van 125g
 250 g platte kaas
 18 braambessen
 1 el agave siroop
 2 el pindakaas (100% pure)
 Optioneel: havervlokken

1

Doe de braambessen samen met de honing en 3 el water in een koffietas. Dek het af met een bordje en zet 2 minuten op de hoogste stand in de microgolfoven. Het moet een dikke gelei zijn. Nog niet het geval? Zet nog even langer erin.

2

Snijd de kiwibessen in twee.

3

Doe de helft van de platte kaas in 2 potjes. Voeg enkele kiwibeshelften toe. Voeg dan nogmaals de andere helft platte kaas toe en nogmaals enkele kiwibeshelften. Werk af met een eetlepel pindakaas en de bramengelei. Sprenkel er eventueel nog wat havervlokken overheen.



Ingrediënten

 1 doosje kiwibessen van 125g
 250 g platte kaas
 18 braambessen
 1 el agave siroop
 2 el pindakaas (100% pure)
 Optioneel: havervlokken

Aanwijzingen

1

Doe de braambessen samen met de honing en 3 el water in een koffietas. Dek het af met een bordje en zet 2 minuten op de hoogste stand in de microgolfoven. Het moet een dikke gelei zijn. Nog niet het geval? Zet nog even langer erin.

2

Snijd de kiwibessen in twee.

3

Doe de helft van de platte kaas in 2 potjes. Voeg enkele kiwibeshelften toe. Voeg dan nogmaals de andere helft platte kaas toe en nogmaals enkele kiwibeshelften. Werk af met een eetlepel pindakaas en de bramengelei. Sprenkel er eventueel nog wat havervlokken overheen.

Notes

Plattekaas parfait met kiwibes, bramengelei en pinda