Voor ca. 12 stuks:




 200 g roomkaasik gebruik philadelphia
 4 eieren
 2 tl kaneel
 2 tl bakpoeder
 2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
 kokosolie om te bakken

1

Mix alle ingrediënten tot een smeuïge massa. Laat het beslag dan 5 minuten afgedekt op het aanrecht rusten.

2

Verwarm wat kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep met een soeplepel 3 hoopje van het beslag op de pan. Bak ze tot er aan de bovenkant bubbeltjes verschijnen. Draai ze dan om en bak ze nogmaals +- 1 minuut. Herhaal tot het beslag op is.

3

Heerlijk met nog wat yoghurt en vers fruit bij!



Ingrediënten

 200 g roomkaasik gebruik philadelphia
 4 eieren
 2 tl kaneel
 2 tl bakpoeder
 2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
 kokosolie om te bakken

Aanwijzingen

1

Mix alle ingrediënten tot een smeuïge massa. Laat het beslag dan 5 minuten afgedekt op het aanrecht rusten.

2

Verwarm wat kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep met een soeplepel 3 hoopje van het beslag op de pan. Bak ze tot er aan de bovenkant bubbeltjes verschijnen. Draai ze dan om en bak ze nogmaals +- 1 minuut. Herhaal tot het beslag op is.

3

Heerlijk met nog wat yoghurt en vers fruit bij!

Notes

Poffertjes van roomkaas