Voor 6 kleine wafeltjes:
Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een kom. Voeg dan de natte ingrediënten erbij en roer opnieuw. Laat even rusten.
Maak de frosting door de ingrediënten door elkaar te roeren in een kommetje. Zet even in de koelkast om te rusten.
Verhit de kokosolie in een wafelijzer. Schep wat van het beslag in het ijzer. Herhaal tot al het beslag op is.
Laat de wafels afkoelen. Besmeer nadien met de frosting. Bewaar de wafels nadien maximaal 3 dagen in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een kom. Voeg dan de natte ingrediënten erbij en roer opnieuw. Laat even rusten.
Maak de frosting door de ingrediënten door elkaar te roeren in een kommetje. Zet even in de koelkast om te rusten.
Verhit de kokosolie in een wafelijzer. Schep wat van het beslag in het ijzer. Herhaal tot al het beslag op is.
Laat de wafels afkoelen. Besmeer nadien met de frosting. Bewaar de wafels nadien maximaal 3 dagen in de koelkast.
Geef een reactie