Voor 6 kleine wafeltjes:




Voor de wafels
 100 g kokosmeel
 200 ml (plantaardige) melk
 5 el eiwitpoeder (whey) chocolade smaakIk gebruik foodspring
 2 el bakpoeder
 1 snuf zoutje
 2 el olijfolie
 kokosolie voor het wafelijzer
Voor de frosting
 100 g roomkaas
 2 el agavesiroop of bijenhoning
 1 tl kaneel

1

Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een kom. Voeg dan de natte ingrediënten erbij en roer opnieuw. Laat even rusten.

2

Maak de frosting door de ingrediënten door elkaar te roeren in een kommetje. Zet even in de koelkast om te rusten.

3

Verhit de kokosolie in een wafelijzer. Schep wat van het beslag in het ijzer. Herhaal tot al het beslag op is.

4

Laat de wafels afkoelen. Besmeer nadien met de frosting. Bewaar de wafels nadien maximaal 3 dagen in de koelkast.



Ingrediënten

Voor de wafels
 100 g kokosmeel
 200 ml (plantaardige) melk
 5 el eiwitpoeder (whey) chocolade smaakIk gebruik foodspring
 2 el bakpoeder
 1 snuf zoutje
 2 el olijfolie
 kokosolie voor het wafelijzer
Voor de frosting
 100 g roomkaas
 2 el agavesiroop of bijenhoning
 1 tl kaneel

Aanwijzingen

1

Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een kom. Voeg dan de natte ingrediënten erbij en roer opnieuw. Laat even rusten.

2

Maak de frosting door de ingrediënten door elkaar te roeren in een kommetje. Zet even in de koelkast om te rusten.

3

Verhit de kokosolie in een wafelijzer. Schep wat van het beslag in het ijzer. Herhaal tot al het beslag op is.

4

Laat de wafels afkoelen. Besmeer nadien met de frosting. Bewaar de wafels nadien maximaal 3 dagen in de koelkast.

Notes

Proteïne bountywafels met frosting