Voor 3 à 4 porties: 




 4 eieren
 1 kruimeldeeg of bladerdeegIk gebruik bladerdeeg = krokanter
 50 ml plantaardige room
 verse waterkers
 100 g gerookte zalm
 geraspte parmezaanse kaas, peper en zout

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Kluts de eieren samen met de room in een kom kort tot een gele brij. Snipper de zalm in reepjes.

3

Rol het blader- of kruimeldeeg open en prik er met een vork gaatjes in. Bedek er de bodem en randen van een taartvorm mee. Giet het ei-roommengsel erin. Voeg de snippers zalm toe en de waterkers. Bestrooi met flink wat geraspte parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout. Roer met een lepeltje alles een beetje door elkaar. Zet het voor 30 minuten in de oven. ENJOY!



Ingrediënten

 4 eieren
 1 kruimeldeeg of bladerdeegIk gebruik bladerdeeg = krokanter
 50 ml plantaardige room
 verse waterkers
 100 g gerookte zalm
 geraspte parmezaanse kaas, peper en zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 200 graden.

2

Kluts de eieren samen met de room in een kom kort tot een gele brij. Snipper de zalm in reepjes.

3

Rol het blader- of kruimeldeeg open en prik er met een vork gaatjes in. Bedek er de bodem en randen van een taartvorm mee. Giet het ei-roommengsel erin. Voeg de snippers zalm toe en de waterkers. Bestrooi met flink wat geraspte parmezaanse kaas en kruid af met peper en zout. Roer met een lepeltje alles een beetje door elkaar. Zet het voor 30 minuten in de oven. ENJOY!

Notes

Quiche met zalm, waterkers en parmezaanse kaas