Voor 2 personen:



 80 g havervlokken
 200 ml hazelnootdrink praliné (van alpro)haverdrink of amandeldrink is ook oké!
 2 handen vol diepvries frambozen
 1 grote el chiazaden
 ½ tl kaneel of koekkruiden
 Optioneel: 2 el amandelschaafsel, 2 el agave siroop

1

Laat de frambozen even kort ontdooien (hoeft niet helemaal ontdooid te zijn).

2

Kook de melk zachtjes op in een steelpannetje. Voeg dan de havervlokken toe. Laat al roerend koken tot een papje gedurende enkele minuten. Zet dan van het vuur af en roer er de chiazaden en kaneel onderdoor.

3

Mix de diepvries frambozen kort tot een kruimelige massa (er mogen nog wel enkele grote stukken overblijven). Voeg de framozenkruimels toe aan de haverpap en roer alles goed door elkaar. Schep in kommetjes en werk nog af met amandelschaafsel en agave siroop.



Ingrediënten

 80 g havervlokken
 200 ml hazelnootdrink praliné (van alpro)haverdrink of amandeldrink is ook oké!
 2 handen vol diepvries frambozen
 1 grote el chiazaden
 ½ tl kaneel of koekkruiden
 Optioneel: 2 el amandelschaafsel, 2 el agave siroop

Aanwijzingen

1

Laat de frambozen even kort ontdooien (hoeft niet helemaal ontdooid te zijn).

2

Kook de melk zachtjes op in een steelpannetje. Voeg dan de havervlokken toe. Laat al roerend koken tot een papje gedurende enkele minuten. Zet dan van het vuur af en roer er de chiazaden en kaneel onderdoor.

3

Mix de diepvries frambozen kort tot een kruimelige massa (er mogen nog wel enkele grote stukken overblijven). Voeg de framozenkruimels toe aan de haverpap en roer alles goed door elkaar. Schep in kommetjes en werk nog af met amandelschaafsel en agave siroop.

Notes

Raspberry chia haverpap