Voor 2 personen:
Laat de frambozen even kort ontdooien (hoeft niet helemaal ontdooid te zijn).
Kook de melk zachtjes op in een steelpannetje. Voeg dan de havervlokken toe. Laat al roerend koken tot een papje gedurende enkele minuten. Zet dan van het vuur af en roer er de chiazaden en kaneel onderdoor.
Mix de diepvries frambozen kort tot een kruimelige massa (er mogen nog wel enkele grote stukken overblijven). Voeg de framozenkruimels toe aan de haverpap en roer alles goed door elkaar. Schep in kommetjes en werk nog af met amandelschaafsel en agave siroop.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Laat de frambozen even kort ontdooien (hoeft niet helemaal ontdooid te zijn).
Kook de melk zachtjes op in een steelpannetje. Voeg dan de havervlokken toe. Laat al roerend koken tot een papje gedurende enkele minuten. Zet dan van het vuur af en roer er de chiazaden en kaneel onderdoor.
Mix de diepvries frambozen kort tot een kruimelige massa (er mogen nog wel enkele grote stukken overblijven). Voeg de framozenkruimels toe aan de haverpap en roer alles goed door elkaar. Schep in kommetjes en werk nog af met amandelschaafsel en agave siroop.
Geef een reactie