Voor 2 personen:
Kook de rijst volledig gaar in water. Giet het water af en doe de rijst in een kom.
Voeg de zaden, cacao- en cocospoeder en het appelsiensap toe. Meng tot een plakkerig beslag.
Maak balletjes in je hand van de rijstmassa en leg verspreid op een bord. Zet 15 à 20 min in de koelkast.
Serveer aan tafel met een potje agave of acaciahoning bij zodat je erin kan dippen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de rijst volledig gaar in water. Giet het water af en doe de rijst in een kom.
Voeg de zaden, cacao- en cocospoeder en het appelsiensap toe. Meng tot een plakkerig beslag.
Maak balletjes in je hand van de rijstmassa en leg verspreid op een bord. Zet 15 à 20 min in de koelkast.
Serveer aan tafel met een potje agave of acaciahoning bij zodat je erin kan dippen!
Geef een reactie