Voor 2 personen:

 1 zakje volkoren rijst
 1 handvol maan- en chiazaden
 2 tl cacaopoeder
 2 tl cocospoeder
 100 ml appelsiensap
1

Kook de rijst volledig gaar in water. Giet het water af en doe de rijst in een kom.

2

Voeg de zaden, cacao- en cocospoeder en het appelsiensap toe. Meng tot een plakkerig beslag.

3

Maak balletjes in je hand van de rijstmassa en leg verspreid op een bord. Zet 15 à 20 min in de koelkast.

4

Serveer aan tafel met een potje agave of acaciahoning bij zodat je erin kan dippen!

Categorie

Ingrediënten

 1 zakje volkoren rijst
 1 handvol maan- en chiazaden
 2 tl cacaopoeder
 2 tl cocospoeder
 100 ml appelsiensap

Aanwijzingen

1

Kook de rijst volledig gaar in water. Giet het water af en doe de rijst in een kom.

2

Voeg de zaden, cacao- en cocospoeder en het appelsiensap toe. Meng tot een plakkerig beslag.

3

Maak balletjes in je hand van de rijstmassa en leg verspreid op een bord. Zet 15 à 20 min in de koelkast.

4

Serveer aan tafel met een potje agave of acaciahoning bij zodat je erin kan dippen!

Notes

Rijst-cocosballetjes