Voor 8 reepjes:

 7 rijstwafels
 50 gr donkere chocolade
 5 el agave honing
1

Smelt de chocoalde au-bain-marie.

2

Breek de rijstwafels in hele kleine stukjes (BELANGRIJK: heel klein!)

3

Bekleed een rechthoekige cakevorm of ovenschaal met zilverpapier.

4

Doe de rijstwafelstukjes samen met de gesmolten chocolade en de honing in een kom en roer alles goed door elkaar. Zorg ervoor dat het mengsel goed kleeft.

5

Giet het plakkerige mengsel in de vorm en druk goed aan. (Het is normaal dat je maar de helft van de vorm gebruikt).

6

Zet minstens 2uur in de diepvries. Haal het eruit en snijd in reepjes.

Ingrediënten

 7 rijstwafels
 50 gr donkere chocolade
 5 el agave honing

Aanwijzingen

1

Smelt de chocoalde au-bain-marie.

2

Breek de rijstwafels in hele kleine stukjes (BELANGRIJK: heel klein!)

3

Bekleed een rechthoekige cakevorm of ovenschaal met zilverpapier.

4

Doe de rijstwafelstukjes samen met de gesmolten chocolade en de honing in een kom en roer alles goed door elkaar. Zorg ervoor dat het mengsel goed kleeft.

5

Giet het plakkerige mengsel in de vorm en druk goed aan. (Het is normaal dat je maar de helft van de vorm gebruikt).

6

Zet minstens 2uur in de diepvries. Haal het eruit en snijd in reepjes.

Notes

Rijstwafelrepen met chocolade: een leuk eetbaar cadeau