Voor 8 reepjes:
Smelt de chocoalde au-bain-marie.
Breek de rijstwafels in hele kleine stukjes (BELANGRIJK: heel klein!)
Bekleed een rechthoekige cakevorm of ovenschaal met zilverpapier.
Doe de rijstwafelstukjes samen met de gesmolten chocolade en de honing in een kom en roer alles goed door elkaar. Zorg ervoor dat het mengsel goed kleeft.
Giet het plakkerige mengsel in de vorm en druk goed aan. (Het is normaal dat je maar de helft van de vorm gebruikt).
Zet minstens 2uur in de diepvries. Haal het eruit en snijd in reepjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt de chocoalde au-bain-marie.
Breek de rijstwafels in hele kleine stukjes (BELANGRIJK: heel klein!)
Bekleed een rechthoekige cakevorm of ovenschaal met zilverpapier.
Doe de rijstwafelstukjes samen met de gesmolten chocolade en de honing in een kom en roer alles goed door elkaar. Zorg ervoor dat het mengsel goed kleeft.
Giet het plakkerige mengsel in de vorm en druk goed aan. (Het is normaal dat je maar de helft van de vorm gebruikt).
Zet minstens 2uur in de diepvries. Haal het eruit en snijd in reepjes.
Geef een reactie