Voor 2 personen:



 2 stangels rabarber
 3 el bijenhoning, zusto of agave siroop
 4 sneden rozijnenbrood
 2 eieren
 30 ml haver- of kokosdrink
 verse tijm en olijfolie

1

Verwijder de schil van de rabarber met een dunschiller. Snijd in kleine stukjes. Doe een bodempje water (ca. 100 ml) in een grote wokpan. Doe hierin de rabarber en laat goed inkoken gedurende 5 minuten op hoog vuur. Voeg op het einde de honing toe.

2

Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Breek de eieren in een groot diep bord en kluts samen met de melk tot een gele massa. Dompel de sneden rozijnenbrood hierin en leg op de warme pan. Laat goudbruin bakken aan beide zijden.

3

Serveer de rozijnentoasts met de rabarbercompote en werk nog af met wat verse tijm on top



Ingrediënten

 2 stangels rabarber
 3 el bijenhoning, zusto of agave siroop
 4 sneden rozijnenbrood
 2 eieren
 30 ml haver- of kokosdrink
 verse tijm en olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwijder de schil van de rabarber met een dunschiller. Snijd in kleine stukjes. Doe een bodempje water (ca. 100 ml) in een grote wokpan. Doe hierin de rabarber en laat goed inkoken gedurende 5 minuten op hoog vuur. Voeg op het einde de honing toe.

2

Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Breek de eieren in een groot diep bord en kluts samen met de melk tot een gele massa. Dompel de sneden rozijnenbrood hierin en leg op de warme pan. Laat goudbruin bakken aan beide zijden.

3

Serveer de rozijnentoasts met de rabarbercompote en werk nog af met wat verse tijm on top

Notes

Rozijnentoasts met rabarbercompote