Voor 4 à 5 ijsjes:



 4 potjes skyr met een smaakje van +- 145g (ik gebruik passievrucht)light&free, arla, melkunie, ehrmann
 1 grote schijf watermeloen (een half maantje van +- 10 cm dik)of 10 aardbeien, 2 handen vol diepvriesmango/rode vruchten + 75 ml water

1

Doe de skyr in een grote kom en mix even met een staafmixer als er stukjes (of pitjes) in de skyr zitten.

2

Verwijder de schil van de watermeloen. Mix tot sap in een andere kom. (Of mix 10 aardbeien/2 handen vol diepvriesmango/2 handne vol rode vruchten + 75 ml water)

3

Giet het watermeloensap (of ander fruitsap) in ijsvormpjes zodat de bodempjes gevuld zijn. Schep hierop de skyr. Zet 2 uur in de siepvries. Enjoy your icecream boordevol eiwitten! Ook een groot succes bij kindjes!



Ingrediënten

 4 potjes skyr met een smaakje van +- 145g (ik gebruik passievrucht)light&free, arla, melkunie, ehrmann
 1 grote schijf watermeloen (een half maantje van +- 10 cm dik)of 10 aardbeien, 2 handen vol diepvriesmango/rode vruchten + 75 ml water

Aanwijzingen

1

Doe de skyr in een grote kom en mix even met een staafmixer als er stukjes (of pitjes) in de skyr zitten.

2

Verwijder de schil van de watermeloen. Mix tot sap in een andere kom. (Of mix 10 aardbeien/2 handen vol diepvriesmango/2 handne vol rode vruchten + 75 ml water)

3

Giet het watermeloensap (of ander fruitsap) in ijsvormpjes zodat de bodempjes gevuld zijn. Schep hierop de skyr. Zet 2 uur in de siepvries. Enjoy your icecream boordevol eiwitten! Ook een groot succes bij kindjes!

Notes

Skyr watermeloen lollypopijsjes