Voor 4 porties:
Zet eerst de koffie en laat afkoelen.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes.
Breek de weetabix in kruimels. Vul de bodem van 4 glazen met de kruimels (hou nog een beetje opzij voor de afwerking). Schep hierop een schep mascarpone en 2 el yoghurt in elk glas. Voeg de aardbeistukjes toe. Als je nog wat zoete wil, kan je nog agave toevoegen. Werk af met de resterende weetabixkruimels en nog een klein scheutje koffie.
Laat een nachtje of minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Zet eerst de koffie en laat afkoelen.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in stukjes.
Breek de weetabix in kruimels. Vul de bodem van 4 glazen met de kruimels (hou nog een beetje opzij voor de afwerking). Schep hierop een schep mascarpone en 2 el yoghurt in elk glas. Voeg de aardbeistukjes toe. Als je nog wat zoete wil, kan je nog agave toevoegen. Werk af met de resterende weetabixkruimels en nog een klein scheutje koffie.
Laat een nachtje of minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
Geef een reactie