Voor een grote pot:
240 g verse bladspinazie
160 g Parmezaanse kaas
4 teentjes knoflook
170 g walnoten
200 ml olijfolie
peper en zout
1
Rooster de noten even in een koekenpan op middelhoog vuur en laat ze afkoelen. Pel de look. Doe de spinazie, look, noten, kaas in een kom. Mix tot een gladde massa door ondertussen beetje bij beetje de olijfolie toe te voegen. Kruid met peper en zout. Te dik? Voeg nog wat olijfolie toe.
2
Tip: je kan de de pesto verdelen in porties en invriezen.
CategorieBites & Juices, Confituur & sausjes, Party & apero
Ingrediënten
240 g verse bladspinazie
160 g Parmezaanse kaas
4 teentjes knoflook
170 g walnoten
200 ml olijfolie
peper en zout
Aanwijzingen
1
Rooster de noten even in een koekenpan op middelhoog vuur en laat ze afkoelen. Pel de look. Doe de spinazie, look, noten, kaas in een kom. Mix tot een gladde massa door ondertussen beetje bij beetje de olijfolie toe te voegen. Kruid met peper en zout. Te dik? Voeg nog wat olijfolie toe.
2
Tip: je kan de de pesto verdelen in porties en invriezen.
Geef een reactie