Voor 2 personen:

 1 ei
 3 weetabixontbijtgraankoekjes (colruyt) of 100gr havermout
 1 banaan
 1 tl bakpoeder
 3 tl cacaopoeder
 100 ml melk
 12 frambozen
 5 gr donkere chocolade
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Blend alle ingrediënten door elkaar, behalve de frambozen en chocolade.

3

Doe het beslag in bakvormpjes, duw in elk cakeje wat frambozen en zet 25min in de oven.

4

Smelt ondertussen de chocolade au bain marie.

5

Haal de cakejes uit de oven en besprenkel met de chocolade.

Ingrediënten

 1 ei
 3 weetabixontbijtgraankoekjes (colruyt) of 100gr havermout
 1 banaan
 1 tl bakpoeder
 3 tl cacaopoeder
 100 ml melk
 12 frambozen
 5 gr donkere chocolade

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Blend alle ingrediënten door elkaar, behalve de frambozen en chocolade.

3

Doe het beslag in bakvormpjes, duw in elk cakeje wat frambozen en zet 25min in de oven.

4

Smelt ondertussen de chocolade au bain marie.

5

Haal de cakejes uit de oven en besprenkel met de chocolade.

Notes

Spongecake framboise