Voor 2 personen:
Pel de ui en snijd in stukjes. Snijd de paprikapunten in twee, verwijder zaden en zaadlijsten en snijd ook in stukjes. Schil de wortel en de pastinaak en snijd in blokjes.
Verwarm een beetje olijfolie in een pan. Schroei het vlees kort goudbruin.
Verwarm ondertussen nog wat olijfolie in een grote kookpot. Bak de ui glazen.
Voeg nadien alle andere groenten toe in de kookpot en laat een 5 tal minuten al roerend mee opbakken. Voeg nadien het lichtgebakken vlees toe. Roer alles goed om. Voeg het bier toe en verhoog het vuur zodat het begint in te koken.
Smeer de mosterd uit over de 2 sneden brood. Voeg deze sneden toe aan de kookpot. Laat nu gedurende 2,5 uur goed sudderen. Roer geregeld alles goed door elkaar. Haal van het vuur en serveer!
Heerlijk bij wat verse zoete aardappelfrietjes (https://befitbeawesome.be/recepten/gezonde-zoete-aardappel-frietjes/).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pel de ui en snijd in stukjes. Snijd de paprikapunten in twee, verwijder zaden en zaadlijsten en snijd ook in stukjes. Schil de wortel en de pastinaak en snijd in blokjes.
Verwarm een beetje olijfolie in een pan. Schroei het vlees kort goudbruin.
Verwarm ondertussen nog wat olijfolie in een grote kookpot. Bak de ui glazen.
Voeg nadien alle andere groenten toe in de kookpot en laat een 5 tal minuten al roerend mee opbakken. Voeg nadien het lichtgebakken vlees toe. Roer alles goed om. Voeg het bier toe en verhoog het vuur zodat het begint in te koken.
Smeer de mosterd uit over de 2 sneden brood. Voeg deze sneden toe aan de kookpot. Laat nu gedurende 2,5 uur goed sudderen. Roer geregeld alles goed door elkaar. Haal van het vuur en serveer!
Heerlijk bij wat verse zoete aardappelfrietjes (https://befitbeawesome.be/recepten/gezonde-zoete-aardappel-frietjes/).
Geef een reactie