Voor 6 repen:
Mix of blend de noten samen met de dadels en 2 el water tot een plakkerige brij.
Voeg de honing en de havervlokken toe en roer alles onder elkaar.
Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet de brij erin. Druk goed plat en goed aan zodat je nadien 3 cm dikke repen kan maken (je gebruikt maar de helft van een rechthoekige cakevorm).
Smelt de chocolade au-bain-marie en giet over het beslag. Strijk open.
Zet 15 min in de diepvries. Haal het nadien uit de diepvries en snijd in repen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Mix of blend de noten samen met de dadels en 2 el water tot een plakkerige brij.
Voeg de honing en de havervlokken toe en roer alles onder elkaar.
Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet de brij erin. Druk goed plat en goed aan zodat je nadien 3 cm dikke repen kan maken (je gebruikt maar de helft van een rechthoekige cakevorm).
Smelt de chocolade au-bain-marie en giet over het beslag. Strijk open.
Zet 15 min in de diepvries. Haal het nadien uit de diepvries en snijd in repen.
Geef een reactie