Voor 6 repen:

 100 gr cashewnoten
 100 gr pecannoten
 30 gr havervlokken
 6 ontpitte of pitloze dadels
 1 el agave honing
 20 gr donkere chocolade
1

Mix of blend de noten samen met de dadels en 2 el water tot een plakkerige brij.

2

Voeg de honing en de havervlokken toe en roer alles onder elkaar.

3

Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet de brij erin. Druk goed plat en goed aan zodat je nadien 3 cm dikke repen kan maken (je gebruikt maar de helft van een rechthoekige cakevorm).

4

Smelt de chocolade au-bain-marie en giet over het beslag. Strijk open.

5

Zet 15 min in de diepvries. Haal het nadien uit de diepvries en snijd in repen.

Ingrediënten

 100 gr cashewnoten
 100 gr pecannoten
 30 gr havervlokken
 6 ontpitte of pitloze dadels
 1 el agave honing
 20 gr donkere chocolade

Aanwijzingen

1

Mix of blend de noten samen met de dadels en 2 el water tot een plakkerige brij.

2

Voeg de honing en de havervlokken toe en roer alles onder elkaar.

3

Bekleed een rechthoekige cakevorm met bakpapier en giet de brij erin. Druk goed plat en goed aan zodat je nadien 3 cm dikke repen kan maken (je gebruikt maar de helft van een rechthoekige cakevorm).

4

Smelt de chocolade au-bain-marie en giet over het beslag. Strijk open.

5

Zet 15 min in de diepvries. Haal het nadien uit de diepvries en snijd in repen.

Notes

Suikervrije energierepen van nootjes en chocolade