Voor +-6 cookies: 




 2 rijpe bananenmogen gerust overrijp zijn!
 40 g (spelt) bloem of tarwebloem
 40 g havervlokken
 1 tl bakpoeder/bakmeel
 50 g dark cacao (chocolate) nibsof donkere chocolade
 3 el olijfolie

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Als je donkere chocolade gebruikt, hak deze dan in fijne stukjes.

3

Doe alle ingrediënten in een kom (behalve de chocoladen stukjes of cacaonibs) en mix tot een dikke brij. Voeg dan de chocoladen stukjes of nibs toe en roer om.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep hoopjes van het beslag op de bakplaat (2 el = 1 koek of 1 ijsschep). Zet voor ca. 25 minuten in de hete oven. Laat luchtdroog afkoelen en serveer bij thee of de koffie of eet op als snel snackje. Bewaar ze afgedekt in de koelkast. Ze zijn heerlijk smeuÏg (dus niet verwachten dat ze krokant zijn!)



Ingrediënten

 2 rijpe bananenmogen gerust overrijp zijn!
 40 g (spelt) bloem of tarwebloem
 40 g havervlokken
 1 tl bakpoeder/bakmeel
 50 g dark cacao (chocolate) nibsof donkere chocolade
 3 el olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Als je donkere chocolade gebruikt, hak deze dan in fijne stukjes.

3

Doe alle ingrediënten in een kom (behalve de chocoladen stukjes of cacaonibs) en mix tot een dikke brij. Voeg dan de chocoladen stukjes of nibs toe en roer om.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep hoopjes van het beslag op de bakplaat (2 el = 1 koek of 1 ijsschep). Zet voor ca. 25 minuten in de hete oven. Laat luchtdroog afkoelen en serveer bij thee of de koffie of eet op als snel snackje. Bewaar ze afgedekt in de koelkast. Ze zijn heerlijk smeuÏg (dus niet verwachten dat ze krokant zijn!)

Notes

Super fast banana chocolate chip cookies