Voor 6 à 8 burgers:
Mix in een blender of met een staafmixer 4 el olijfolie, de yoghurt en de surimi tot een dikke brij. Voeg het ei en het sap van 1 limoen toe. Mix nogmaals. Voeg nu het paneermeel toe en mix nog een keer. Kruid met peper en zout.
Verhit wat olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Schep hoopjes van het beslag (2 el = 1 burger) in de pan. Bak goudbruin aan beide zijden.
Serveer met een salade naar keuze!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Mix in een blender of met een staafmixer 4 el olijfolie, de yoghurt en de surimi tot een dikke brij. Voeg het ei en het sap van 1 limoen toe. Mix nogmaals. Voeg nu het paneermeel toe en mix nog een keer. Kruid met peper en zout.
Verhit wat olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Schep hoopjes van het beslag (2 el = 1 burger) in de pan. Bak goudbruin aan beide zijden.
Serveer met een salade naar keuze!
Geef een reactie