Voor 1 pot dip:



 2 zoete paprikapunten
 1 potje zongedroogde tomaten op olie van ca. 200 g
 1 potje geitenkaas van 150 g
 2 tl gedroogde rozemarijn of tijm
 2 el olijfolie

1

Snijd de puntpaprika's in 2, verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd in dunne reepjes.
Verwarm wat olijfolie in een grilpan. Gril de paprikareepjes aan alle kanten. Heb je geen grilpan, leg ze dan 10 minuten in een voorverwarmde van 200 graden.

2

Doe de zongedroogde tomaten (ook de olie) in een kommetje.
Leg wat keukenrol op een groot bord. Haal de paprikareepjes van de pan en leg ze op het bord met keukenpapier, zodat het vocht eruit is.
Voeg daarna toe aan de kom met tomaatjes. Mix/blend tot een dikke, rode brij.
Schep er de geitenkaas en rozemarijn (of tijm) goed onderdoor.
Dip your bugle & ENJOY!



Ingrediënten

 2 zoete paprikapunten
 1 potje zongedroogde tomaten op olie van ca. 200 g
 1 potje geitenkaas van 150 g
 2 tl gedroogde rozemarijn of tijm
 2 el olijfolie

Aanwijzingen

1

Snijd de puntpaprika's in 2, verwijder zaden en zaadlijsten. Snijd in dunne reepjes.
Verwarm wat olijfolie in een grilpan. Gril de paprikareepjes aan alle kanten. Heb je geen grilpan, leg ze dan 10 minuten in een voorverwarmde van 200 graden.

2

Doe de zongedroogde tomaten (ook de olie) in een kommetje.
Leg wat keukenrol op een groot bord. Haal de paprikareepjes van de pan en leg ze op het bord met keukenpapier, zodat het vocht eruit is.
Voeg daarna toe aan de kom met tomaatjes. Mix/blend tot een dikke, rode brij.
Schep er de geitenkaas en rozemarijn (of tijm) goed onderdoor.
Dip your bugle & ENJOY!

Notes

Sweet Pepper Sunrise dip