Voor 8 muffins:



 100 g havermout
 50 g amandelmeel
 150 ml griekse yoghurt
 50 ml plantaardige melk (amandel)
 2 eieren
 2 appels
 1 tl bakpoeder
 4 el bijenhoning
 handvol blauwe bessen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Mix de havervlokken tot meel en meng samen met het amandelmeel in een kom. Voeg het bakpoeder toe. Roer om.
Klop de yoghurt samen met melk, honing en eieren. Meng het geheel tot een luchtig gladde mix en meng deze onder het meel.

3

Schil en snijd de appels in blokjes. Roer onder het beslag.
Schenk het beslag in muffinbakvormpjes.

4

Bak 25-30 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen. Lepel nadien een beetje uit het midden van de muffins en vul met enkele blauwe bessen.



Ingrediënten

 100 g havermout
 50 g amandelmeel
 150 ml griekse yoghurt
 50 ml plantaardige melk (amandel)
 2 eieren
 2 appels
 1 tl bakpoeder
 4 el bijenhoning
 handvol blauwe bessen

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Mix de havervlokken tot meel en meng samen met het amandelmeel in een kom. Voeg het bakpoeder toe. Roer om.
Klop de yoghurt samen met melk, honing en eieren. Meng het geheel tot een luchtig gladde mix en meng deze onder het meel.

3

Schil en snijd de appels in blokjes. Roer onder het beslag.
Schenk het beslag in muffinbakvormpjes.

4

Bak 25-30 minuten in de oven. Laat ze even afkoelen. Lepel nadien een beetje uit het midden van de muffins en vul met enkele blauwe bessen.

Notes

Tartes de pommes met blueberry