Voor 1 persoon:
Doe alle ingrediënten voor de bodem in een kom. Zet minstens 2 uur, liefst zelfs een nachtje, in de koelkast om op te stijven. De haver en zaden nemen zo het vocht op.
Haal uit de koelkast (liefst volgende ochtend). Schep in een glaasje. Verstop er wat donkere stukjes chocola in, of met pasen kunnen dat eitjes zijn! Schep er de yoghurt bovenop en bedek met cacaopoeder. Enjoy!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe alle ingrediënten voor de bodem in een kom. Zet minstens 2 uur, liefst zelfs een nachtje, in de koelkast om op te stijven. De haver en zaden nemen zo het vocht op.
Haal uit de koelkast (liefst volgende ochtend). Schep in een glaasje. Verstop er wat donkere stukjes chocola in, of met pasen kunnen dat eitjes zijn! Schep er de yoghurt bovenop en bedek met cacaopoeder. Enjoy!
Geef een reactie