Voor 2 personen:

 2 sneden volkoren brood
 2 handenvol champignons
 handvol veldsla
 2 el ricotta
 4 trostomaten
 Peper en Himalaya zout
 olijfolie
1

Rooster de sneden volkoren brood.

2

Snijd de tomaatjes in 2.

3

Snijd de champignons in schijfjes.

4

Warm de schijfjes champignon kort in een pan op in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

5

Beleg de toasts met de champigons, ricotta, veldsla en tomaat.

Ingrediënten

 2 sneden volkoren brood
 2 handenvol champignons
 handvol veldsla
 2 el ricotta
 4 trostomaten
 Peper en Himalaya zout
 olijfolie

Aanwijzingen

1

Rooster de sneden volkoren brood.

2

Snijd de tomaatjes in 2.

3

Snijd de champignons in schijfjes.

4

Warm de schijfjes champignon kort in een pan op in wat olijfolie. Kruid met peper en zout.

5

Beleg de toasts met de champigons, ricotta, veldsla en tomaat.

Notes

Toast champignon met ricotta, tomaat en veldsla