Voor 2 personen:



 4 grote tomaten
 200 gr grijze garnalen
 1 potje zongedroogde tomaten op olie
 3 el yoghurt
 bieslook
 peper en zout
 salade naar keuze: sla, worteltjes, komkommer,...

1

Was de tomaten en hol ze uit met een mes en een lepel (gebruik het vruchtvlees in soep). Snipper de bieslook heel fijn.

2

Doe de grijze garnalen in een kom en doe hierbij de zongedroogde tomaten, de olie van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de yoghurt. Kruid af met peper en zout. Meng goed door elkaar. Schep het garnaalmengsel in de uitgeholde tomaten. Werk af met jouw eigen verkozen salade.



Ingrediënten

 4 grote tomaten
 200 gr grijze garnalen
 1 potje zongedroogde tomaten op olie
 3 el yoghurt
 bieslook
 peper en zout
 salade naar keuze: sla, worteltjes, komkommer,...

Aanwijzingen

1

Was de tomaten en hol ze uit met een mes en een lepel (gebruik het vruchtvlees in soep). Snipper de bieslook heel fijn.

2

Doe de grijze garnalen in een kom en doe hierbij de zongedroogde tomaten, de olie van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de yoghurt. Kruid af met peper en zout. Meng goed door elkaar. Schep het garnaalmengsel in de uitgeholde tomaten. Werk af met jouw eigen verkozen salade.

Notes

Tomatte-crevette