Voor ca. 10 porties:




 200 g grove havervlokken
 100 g (gekiemde) zonnebloempitten
 150 g cashewnoten
 150 g pecannoten
 100 g gepelde tijgernoten
 2 el vanillepoeder of 2 vanille stokjes (enkel het binnenste)ik gebruik bourbon vanillepoeder van pit&pit
 4 el kokosbloesemsuiker
 3 el hazelnootolieIk gebruik die van pit&pit
 1 grote el honing (lindebloesem)
 4 kaneelstokjes of 2 el kaneelpoeder

1

Verwarm de oven op 150 graden op hetelucht of boven- en onderwarmte. Hak de noten grof

2

Verspreid de havervlokken, noten, zonnebloempitten, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, hazelnootolie en honing over een bakplaat (met bakpapier bekleden).
Roer alles goed onder elkaar en verspreid er de kaneelstokjes overheen.

3

Zet 35 minuten in de oven op 150 graden. Roer om de 10 minuten goed om. Serveer bij yoghurt en een stukje vers fruit.



Ingrediënten

 200 g grove havervlokken
 100 g (gekiemde) zonnebloempitten
 150 g cashewnoten
 150 g pecannoten
 100 g gepelde tijgernoten
 2 el vanillepoeder of 2 vanille stokjes (enkel het binnenste)ik gebruik bourbon vanillepoeder van pit&pit
 4 el kokosbloesemsuiker
 3 el hazelnootolieIk gebruik die van pit&pit
 1 grote el honing (lindebloesem)
 4 kaneelstokjes of 2 el kaneelpoeder

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 150 graden op hetelucht of boven- en onderwarmte. Hak de noten grof

2

Verspreid de havervlokken, noten, zonnebloempitten, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, hazelnootolie en honing over een bakplaat (met bakpapier bekleden).
Roer alles goed onder elkaar en verspreid er de kaneelstokjes overheen.

3

Zet 35 minuten in de oven op 150 graden. Roer om de 10 minuten goed om. Serveer bij yoghurt en een stukje vers fruit.

Notes

Vanille-notengranola