Voor ca. 10 porties:
Verwarm de oven op 150 graden op hetelucht of boven- en onderwarmte. Hak de noten grof
Verspreid de havervlokken, noten, zonnebloempitten, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, hazelnootolie en honing over een bakplaat (met bakpapier bekleden).
Roer alles goed onder elkaar en verspreid er de kaneelstokjes overheen.
Zet 35 minuten in de oven op 150 graden. Roer om de 10 minuten goed om. Serveer bij yoghurt en een stukje vers fruit.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 150 graden op hetelucht of boven- en onderwarmte. Hak de noten grof
Verspreid de havervlokken, noten, zonnebloempitten, vanillepoeder, kokosbloesemsuiker, hazelnootolie en honing over een bakplaat (met bakpapier bekleden).
Roer alles goed onder elkaar en verspreid er de kaneelstokjes overheen.
Zet 35 minuten in de oven op 150 graden. Roer om de 10 minuten goed om. Serveer bij yoghurt en een stukje vers fruit.
Geef een reactie