Voor 6 stuks: 




 100 g ongezouten bio roomboter
 75 g kokosbloesemsuiker
 5 g vanillepoeder of 2 tl vanille extract
 2 eieren
 100 g zelfrijzend bakmeel
 6 braambessen
 snufje zout

1

Mix in een kom de boter, suiker en vanille romig. Voeg de eieren één voor één toe en blijf mixen tot deze goed zijn opgenomen.

2

Voeg het zout en zelfrijzend bakmeel beetje bij beetje toe, mix tot deze droge ingrediënten zijn opgenomen.

3

Verdeel het beslag over vormpjes, stop er een braambes in en bak de cupcakes in de airfryer 30 minuten op 155 graden. (In de oven ca. 25 minuten op 175 graden)

4

Haal ze eruit. Ze mogen nog licht smeuïg zijn. Laat ze afkoelen en smakelijk!



Ingrediënten

 100 g ongezouten bio roomboter
 75 g kokosbloesemsuiker
 5 g vanillepoeder of 2 tl vanille extract
 2 eieren
 100 g zelfrijzend bakmeel
 6 braambessen
 snufje zout

Aanwijzingen

1

Mix in een kom de boter, suiker en vanille romig. Voeg de eieren één voor één toe en blijf mixen tot deze goed zijn opgenomen.

2

Voeg het zout en zelfrijzend bakmeel beetje bij beetje toe, mix tot deze droge ingrediënten zijn opgenomen.

3

Verdeel het beslag over vormpjes, stop er een braambes in en bak de cupcakes in de airfryer 30 minuten op 155 graden. (In de oven ca. 25 minuten op 175 graden)

4

Haal ze eruit. Ze mogen nog licht smeuïg zijn. Laat ze afkoelen en smakelijk!

Notes

Vanillecakejes met een bramenhartje