Voor 6 cookies:
Verwarm de oven op 180 graden.
Doe alle ingrediënten samen in een kom (behalve de chocolade) en roer onder elkaar. Bedek een bakplaat met bakpapier en maak hoopjes van het beslag op het bakpapier. Duw de hoopjes plat.
Zet 20 minuten in de oven (hou de cookies in het oog, elke oven is anders!). Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie of in die microgolfoven (voeg dan wel 1 tl kokosolie toe aan de chocolade).
Haal de gebakken cookies uit de oven en sprenkel de gesmolten chocolade erover heen. Zet 20 minuten in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden. Bewaar de cookies best in de koelkast. Je kan ze 5 dagen zo bewaren!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden.
Doe alle ingrediënten samen in een kom (behalve de chocolade) en roer onder elkaar. Bedek een bakplaat met bakpapier en maak hoopjes van het beslag op het bakpapier. Duw de hoopjes plat.
Zet 20 minuten in de oven (hou de cookies in het oog, elke oven is anders!). Smelt ondertussen de chocolade au-bain-marie of in die microgolfoven (voeg dan wel 1 tl kokosolie toe aan de chocolade).
Haal de gebakken cookies uit de oven en sprenkel de gesmolten chocolade erover heen. Zet 20 minuten in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden. Bewaar de cookies best in de koelkast. Je kan ze 5 dagen zo bewaren!
Geef een reactie