Voor 2 personen:
Doe de tomaat in twee en blend samen met het water en de basilicum tot een rode saus.
Kook de rijst gaar in water gedurende 13 minuten.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes.
Verhit een wokpan met een bodempje water in. Doe er de wokreepjes en stukjes courgette in. Laat 5 minuten bakken op medium vuur.
Voeg de tomaat-basilicumsaus toe aan de wokpan en laat nog even inkoken op hoog vuur.
Giet de rijst af en voeg toe aan de pan. Roer alles nog eens om en kruid af met de kruiden. Serveer in kommetjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe de tomaat in twee en blend samen met het water en de basilicum tot een rode saus.
Kook de rijst gaar in water gedurende 13 minuten.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes.
Verhit een wokpan met een bodempje water in. Doe er de wokreepjes en stukjes courgette in. Laat 5 minuten bakken op medium vuur.
Voeg de tomaat-basilicumsaus toe aan de wokpan en laat nog even inkoken op hoog vuur.
Giet de rijst af en voeg toe aan de pan. Roer alles nog eens om en kruid af met de kruiden. Serveer in kommetjes.
Geef een reactie