Voor 2 personen:
Snijd de rode ui met de mandoline in fijne schijfjes. Meng de fijne suiker in een diep bord met 5 cl kokend water. Voeg
de azijn toe, een klein snufje zout en de
rode ui. Laat rusten.
Meng de mayonaise naar eigen smaak met Tabasco sriracha. Plet het vruchtvlees van de avocado
met limoensap en zout.
Scheur de oesterzwammen met de hand in fijne reepjes, te beginnen aan de afgeronde kant tot aan het steeltje.
Bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin, in een grote braadpan met de olijfolie.
Voeg het geperste teentje knoflook toe, de zoete sojasaus, de gerookte paprika en fruit tot alles zacht en lichtjes stroperig is. Breng verder op smaak.
Open de broodjes en gril kort. Garneer ze royaal met geplette avocado en kleine slablaadjes. Voeg de pulled veggie toe, de srirachasaus en uitgelekte rode uien. Sluit
de burgers en laat het smaken!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de rode ui met de mandoline in fijne schijfjes. Meng de fijne suiker in een diep bord met 5 cl kokend water. Voeg
de azijn toe, een klein snufje zout en de
rode ui. Laat rusten.
Meng de mayonaise naar eigen smaak met Tabasco sriracha. Plet het vruchtvlees van de avocado
met limoensap en zout.
Scheur de oesterzwammen met de hand in fijne reepjes, te beginnen aan de afgeronde kant tot aan het steeltje.
Bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin, in een grote braadpan met de olijfolie.
Voeg het geperste teentje knoflook toe, de zoete sojasaus, de gerookte paprika en fruit tot alles zacht en lichtjes stroperig is. Breng verder op smaak.
Open de broodjes en gril kort. Garneer ze royaal met geplette avocado en kleine slablaadjes. Voeg de pulled veggie toe, de srirachasaus en uitgelekte rode uien. Sluit
de burgers en laat het smaken!
Geef een reactie